Xarxes Socials

Vols que ens encarreguem de donar moviment al teu negoci? Xarxes socials, marketing online, social media, Comunity Management,... cada cop més!

El nombre d'usuaris que utilitzen freqüentment les xarxes socials creix dia a dia, i aixó fa que sigui cada cop més un mitjà molt interessant per a professionals i empreses. Cal aprofitar les eines socials i veure-les com a una oportunitat de potenciar la presència de la teva empresa a la xarxa.

Des de DISSENY GRÀFIC LILLET gestionem l'alta i manteniment de perfils d'empresa a les xarxes socials: Instagram, Linkedin, Youtube, Twitter, Facebook,... una infinitat de xarxes socials per a tots els gustos.

Ens encarreguem de la dinamització dels perfils d'empresa a les xarxes socials: estratègies de marketing online, social media i Comunity Manager. Utilitzant les xarxes socials com a eina per fidelitzar els clients, crear una comunitat al voltant de la teva empresa, millorar la reputació de la marca, generar tràfic directe a la web de l'empresa i incrementar les vendes.


packsDisposem de diversos Packs que inclouen tasques a xarxes socials, posicionament cercadors (SEO i SEM), manteniment i actualitzacions web, a la teva mida, tu tries el que més s'encaixi a les teves necessitats: CONSULTA'NS!

  • Disseny web, disseny gràfic
T'ajudem?

Pots consultar des d'aqui el nostre PORTFOLI. Demana pressupost de disseny web o disseny gràfic sense compromís en menys de 48 hores.

Ja han confiat en nosaltres

Descobreix els nostres projectes de disseny web i disseny gràfic:

Disseny Web, Disseny Gràfic
Sensorstecnics
Disseny web · Disseny Gràfic (iconografia)
Disseny Web, Disseny Gràfic
MUNTATGES I MÉS ESCALFOC
Disseny web
Disseny Web, Disseny Gràfic
MIREIA SERRA
Disseny web · Disseny Gràfic (material corporatiu)
Disseny Web, Disseny Gràfic
ORGÀNICS ESTÈTICA
Disseny Gràfic (logotip, material corporatiu)
Disseny Web, Disseny Gràfic
GARVI
Web · Extranet · Landings · Disseny Gràfic (logotip)
Disseny Web, Disseny Gràfic
PROMOTORA CONSTRUCTORA SARRIA
Disseny web

PARLEM? CONTACTA'NS!

En què et podem ajudar? Contacta amb nosaltres per a qualsevol consulta que ens vulguis fer:

info@dissenygraficlillet.com

678 91 08 57

WhatsApp

logo DISSENY GRÀFIC LILLET