comparteix:
 
   
 

Ets a: serveis internet / webs versió mòbil

Webs versió mòbil

Vols adaptar la teva web per a ser visitada des de dispositius mòbils? Anem a optimitzar-la: WEB VERSIÓ MÒBIL!

LES CONSULTES A INTERNET DES D'UN MÒBIL ESTÀN CREIXENT CADA VEGADA MÉS:
Android, iPhone, Tablets, BlackBerry, etc, etc, etc

Frases i dades com aquestes (i altres) estàn més que asumides i contrastades (a més de variar constantment de forma creixent):
"El 68% dels usuaris de smartphones no surten de casa sense ell".
"El 56% dels usuaris accedeixen a internet des dels seus smartphones com a mínim un cop al dia."

...

Les trucades ja no són la funció principal del nostre telèfon,... el fem servir principalment per navegar per internet des de qualsevol lloc.
Per tant, si els nostres possibles clients estan buscant per internet des del seu mòbil, sorgeix la necessitat de tenir una web adaptada a la navegació mòbil, ja sigui fent una versió específica de la web adaptada a dispositius mòbils, o mitjançant un disseny de web responsive (disseny web adaptable o disseny web receptiu), per tal que la web sigui visible de manera òptima en tot tipus de dispositius capaços de visualitzar pàgines web (des de mòbils a ordinadors o tauletes).

Un dels principals avantatges de fer aquesta adaptació a versió mòbil és que la web és visible i operacional des de qualsevol dispositiu informàtic sense necessitat d'haver d'instal.lar cap aplicació APP i aixó t'assegura que els continguts són exactament els mateixos, accedeixis des del dispositiu que accedeixis.

La teva WEB adaptada per MÒBILS des de 230 euros!:
mobileWEB MÒBIL > 230 euros (+info)

Per veure exemples de projectes SERVEIS INTERNET (disseny webs corporatius, redisseny web, webs versió mòbil, intranets, comerç electrònic) realitzats per DISSENY GRÀFIC LILLET podeu visitar el nostre PORTFOLIO (SERVEIS INTERNET).

WEB MĎBIL > 230 euros

Adaptació dels continguts de la teva web a versió mòbil, per a facilitar als teus clients la navegació per la teva web des de qüalsevol dispositiu mòbil (iPhone, Android, Blackberry, Tablets, etc).

Degut a les mides (petites) de les pantalles dels diferents dispositius mòbils és molt important facilitar als clients la visita a la nostra web, fer-la còmodament navegable i que el text sigui llegible tant des d'un mòbil com des d'un ordinador... posant a disposició dels clients la web standard (per visitar-la de d'un ordinador) i la nova web versió mòbil.

Inclou: estudi previ, entrada bàsica de continguts (continguts a adaptar a elecció del client) i adaptació a dispositius mòbils.

infocomprar


 
     
DISSENY GRÀFIC LILLET - C/ de baix nº3 - 08696 La Pobla de Lillet (Berguedà / Barcelona)
Tel. 678 91 08 57 - e-mail: info@dissenygraficlillet.com / política de privacitat - avís legal

NOVETATS:


 

Col.laboracions, cooperacions, sinergia*:

inforber
mc hardtradusling
espai grafic

*Sinergia: La sinergia és la integració d'elements que fa com a resultat quelcom més gran que la simple suma d'aquests elements,... [+]