comparteix:
 
   
 

Ets a: serveis internet / disseny webs corporatius

Disseny webs corporatius

Per poder complir el nostre objectiu ("Donem forma a les idees i al teu projecte i el fem arribar a tothom!") t'oferim el nostre servei de disseny web. Internet és el mitjà més estès, utilitzat i rendible que tenim a l'abast avui dia.

Una web és el millor instrument per acostar els teus serveis i productes a milers d’usuaris.

Realitzem el disseny de manera totalment personalitzada i adaptada al client, escoltem al client i treballem la web pensant en el missatge que vol transmetre. Combinant la creativitat gràfica amb la funcionalitat i usabilitat. Cada client és únic i la seva imatge també ho ha de ser. Un web corporatiu, exclusiu i personalitzat permet disposar d'una bona presència a internet i diferenciar-se de la resta d'empreses.

Al dissenyar webs per empreses que ja disposen d'imatge corporativa pròpia, ens cenyim a les seves pautes de disseny per tal d'oferir una web que cumpleixi les normatives de disseny de l'empresa o marca. Al dissenyar per empreses que no en tenen, nosaltres creem la seva imatge corporativa, partint de zero si cal. Començar pel disseny de la web d'una empresa pot ser una bona manera d'iniciar la seva imatge corporativa.

En el procés de disseny d'una web, presentem inicialment al client les pàgines mostra amb el disseny proposat, un cop aprovades pel client, comencem la maquetació i programació web corresponent, apartats auto-administrables que permeten de forma fàcil actualitzar continguts de la web, eines de contacte bidireccional usuari-empresa, etc. Ens encarreguem també, si convé, del manteniment de les webs dels nostres clients.

Vetllem per l'economia dels nostres clients i oferim preus raonables en disseny web: la millor relació qualitat/preu. Per webs grans i extenses en continguts pressupostem a mida en funció dels continguts, característques i idiomes que ha de tenir la web.

Per altra banda, una web bàsica (tipus microsite), amb menys continguts, per a moltes empreses és suficient per tenir bona presencia a internet. Sempre mantenint els criteris de disseny: busquem sempre la mateixa qualitat de treball final tant si es tracta d'una web bàsica, com si es tracta d'una web més extensa en continguts. Per aixó hem creat el Pack WEB + HOST:
webPack WEB + HOST > 640 euros (+info)

Un altre tendència actualment és la publicació a Internet de webs normalment de una sola pàgina per a promocionar un producte en concret o un servei: les landing pages (pàgina d'aterratge). Es tracta d'una pàgina web a la qual l'usuari arriba, després d'haver clicat l'enllaç d'algun banner o anunci de text d'un altra pàgina web, portal d'Internet o xarxa social. Aquesta pàgina web sol ser una extensió de l'anunci de promoció, on s'explica detalladament l'oferta del producte o servei que s'està promocionant al banner. Es poden publicar diverses variants de la landing page cada una d'elles optimitzada per la localització de diferents paraules clau, maximitzant la possibilitat d'aconseguir que més potencials clients arribin fins a la pàgina d'oferta (diferents landing pages que promocionen el mateix producte).

Per veure exemples de projectes SERVEIS INTERNET (disseny webs corporatius, redisseny web, webs versió mòbil, intranets, comerç electrònic) realitzats per DISSENY GRÀFIC LILLET podeu visitar el nostre PORTFOLIO (SERVEIS INTERNET).

Pack WEB + HOST > 640 euros

Inclou allotjament (hosting), registre de domini (www.lamevaempresa.com, .org, .net,...) per un any i disseny de web.

Disseny web personalitzat. Les webs del Pack Web + Host, són de disseny exclusiu, no es tracta de cap plantilla, sino que són dissenys personals per a cada client.

No es tracta de webs en lloguer o a les que s'hagin de pagar quotes mensuals: són de compra.

Sempre mantenint els criteris de disseny: busquem sempre la mateixa qualitat de treball final tant si es tracta d'una web del Pack Web + Host, com si es tracta d'una web més extensa en continguts.

Ampliables en el moment que el client vulgui per incloure més informació o apartats a la web, publicar-la en diversos idiomes, etc.

Web consistent en 4 apartats (en 1 sol idioma o combinant disversos idiomes en una mateixa pàgina). Com podrien ser per exemple: QUI SOM? (presentació empresa), SERVEIS, PRODUCTES i CONTACTE (dades de contacte, mapa de situació, etc). Podrien ser altres,... a escollir pel client.

En el procés de disseny, presentem inicialment al client les pàgines mostra amb el disseny proposat, un cop aprovades pel client, desenvolupem la resta de la web.

L'integració a la web de les xarxes socials a les que la empresa tingui presència també està inclosa.

Alta en múltiples Cercadors d'Internet (Google, MSN, Yahoo, Altavista, etc) i la creació de les etiquetes i paràmetres necessaris amb la finalitat de que la web estigui correctament localitzada en els esmentats Cercadors.

infocomprar


 
     
DISSENY GRÀFIC LILLET - C/ de baix nº3 - 08696 La Pobla de Lillet (Berguedà / Barcelona)
Tel. 678 91 08 57 - e-mail: info@dissenygraficlillet.com / política de privacitat - avís legal

NOVETATS:


 

Col.laboracions, cooperacions, sinergia*:

inforber
mc hardtradusling
espai grafic

*Sinergia: La sinergia és la integració d'elements que fa com a resultat quelcom més gran que la simple suma d'aquests elements,... [+]