Sobre nosaltres

DISSENY GRÀFIC LILLET va néixer fa més de 20 anys com a estudi de disseny web i disseny gràfic pensat per atendre les necessitats de comunicació de professionals i empreses, oferint-los feines gràfiques aplicades tant en internet, com en paper o altres suports físics. Des de llavors donem forma gràfica als projectes dels nostres clients.
Més de vint anys de boníssimes experiències!

Amb els canvis en l'entorn tecnològic que hi ha hagut al llarg del temps i la mateixa evolució d'Internet, hem ampliat el nostre ventall de serveis i productes, amb la missió d'ajudar les empreses i professionals a accedir al món digital.

Sempre amb el disseny web com a punt de partida, també oferim una àmplia gamma de possibilitats per a cada projecte, encara que per sobre de la resta destaquen els serveis de posicionament SEO i el SEM.

  • Disseny web, disseny gràfic

A DISSENY GRÀFIC LILLET busquem, no només satisfer completament les necessitats i requeriments dels clients, sinó també la satisfacció personal de realitzar un bon treball, "la feina ben feta". El nostre objectiu és millorar el negoci dels nostres clients i utilitzar els mitjans tecnològics de que disposem avui dia per tal que arribi a tothom.

El fet de poder servir als clients tota aquesta gamma d'aplicacions gràfiques que oferim, ens permet crear tota la seva imatge corporativa com a empresa, unificar-la i consolidar-la. Podem servir-li des de la seva targeta i papereria d'empresa, fins a la seva publicació a internet, passant pel seu logotip, les etiquetes o envàs dels seus productes, etc,... Aquest és un dels nostres grans valors com a empresa.

L'atenció als nostres clients és totalment gratuïta. Un altre fet que pensem que és de gran importància. Sense costos afegits els nostres clients poden comptar sempre amb el nostre suport i tracte proper.

Confidencialitat i compromís d'exclusivitat en els nostres dissenys. El nostre punt fort, són els dissenys personalitzats que servim als clients per sortir al mercat d'una manera diferenciada a la resta d'empreses.

Tots aquests "nostres valors" estàn pensats justament per: DONAR VALOR A LA TEVA EMPRESA.

La majoria d'empreses o entitats no compten amb un departament de disseny intern que treballi la imatge i comunicació corporativa. Per això des de DISSENY GRÀFIC LILLET oferim la possibilitat d'externalitzar la creació dels diferents productes que la vostra empresa o entitat pugui necessitar.

D'igual manera, i sempre pensant en oferir un servei global i complet als nostres clients, hem creat una xarxa de col·laboradors que s'ha anat consolidant amb els anys, per poder cobrir les parts complementaries i directament relacionades amb les feines que oferim. Per tal que els nostres clients no s'hagin de preocupar per res. Els perfils dels nostres col·laboradors són molt variats, des de impresors en qualsevol tipus de material (plàstics, PVC, vinilats, o paper, etc), pasant per lingüistes, traductors, etc.

Aixó ens permet tenir un control total del nostre producte final, amb l'objectiu de mantenir una relació duradera amb els clients i alhora amb els nostres proveïdors.

T'ajudem?

Pots consultar des d'aqui el nostre PORTFOLI. Demana pressupost de disseny web o disseny gràfic sense compromís en menys de 48 hores.

4 raons per les quals contractar-nos.

PARLEM? CONTACTA'NS!

En què et podem ajudar? Contacta amb nosaltres per a qualsevol consulta que ens vulguis fer:

info@dissenygraficlillet.com

678 91 08 57

WhatsApp

logo DISSENY GRÀFIC LILLET