Preus

En el nostre estudi, entenem que cada projecte és únic i requereix una atenció personalitzada. Per això, t'oferim una àmplia gamma d'opcions per a adaptar-nos a les teves necessitats i pressupost.

Aquí trobaràs preus dels nostres productes més estandarditzats i packs, com el Pack WEB + HOST o el Pack EMAILINGS 3x2:

Inclou allotjament (hosting), registre de domini (www.lamevaempresa.com, .org, .net,...) per un any, 10 comptes de correu electrònic i disseny de web.

Disseny web personalitzat. Les webs del Pack Web + Host, són de disseny exclusiu, són dissenys personals per a cada client.

No es tracta de webs en lloguer o a les que s'hagin de pagar quotes mensuals: són de compra.

Sempre mantenint els criteris de disseny: busquem sempre la mateixa qualitat de treball final tant si es tracta d'una web del Pack Web + Host, com si es tracta d'una web més extensa en continguts.

Ampliables en el moment que el client vulgui per incloure més informació o apartats a la web, publicar-la en diversos idiomes, etc.

Web consistent en 4 apartats (en 1 sol idioma). Com podrien ser per exemple: QUI SOM? (presentació empresa), SERVEIS, PRODUCTES i CONTACTE (dades de contacte, mapa de situació, etc). Podrien ser altres,... a escollir pel client.

En el procés de disseny, presentem inicialment al client les pàgines mostra amb el disseny proposat, un cop aprovades pel client, desenvolupem la resta de la web.

La vinculació a la web de les xarxes socials a les que la empresa tingui presència també està inclosa (links a les xarxes socials de l'empresa).

Alta en múltiples Cercadors d'Internet (Google, Yahoo, etc) i la creació de les etiquetes i paràmetres necessaris amb la finalitat de que la web estigui correctament localitzada en els esmentats Cercadors.

PREU: 642 euros

infocomprar

Paga 2 i emporta't 3 emailings! Et creem les teves campanyes publicitaries de tot un any, per tan sols 210 euros!!!

Et dissenyem 3 campanyes publicitàries d'emailing per presentar les teves ofertes i novetats als teus contactes comercials al preu de 2. Aquestes 3 campanyes publicitàries d'emailing les pots publicar quan tu vulguis al llarg de tot un any a partir de la data en que ens compres el PACK EMAILINGS 3x2. Inicialment en el moment de la compra del pack creem la primera campanya, i quan tu ens diguis creem la segona, i després la tercera campanya, amb els continguts, ofertes i/o novetats que tu vulguis comunicar als teus clients o contactes comercials en aquell moment.

Les campanyes d'emailing es generaran en el moment que el client vulgui al llarg d'un any a partir de la data de la contractació. Durant aquest any els emailings es podran enviar tantes vegades com el client vulgui i a tantes adreces de correu electrònic com el client desitgi. Enviaments il.limitats.

PREU: 210 euros

infocomprar

Aquests ofereixen una idea general de les nostres tarifes base. No obstant això, entenem que cada projecte pot tenir requisits específics i variables, com les prestacions d'una web o les característiques d'un treball imprès. Per això, et convidem a posar-te en contacte amb nosaltres per a obtenir un pressupost personalitzat.

Estarem encantats d'assessorar-te i proporcionar-te tota la informació que necessites. Si tens alguna pregunta o desitges discutir els detalls del teu projecte, estarem encantats d'atendre't i brindar-te una resposta ràpida i precisa.

No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres per a obtenir el teu pressupost personalitzat! Telefona'ns al 678 91 08 57, escriu-nos a info@dissenygraficlillet.com o envia'ns un missatge a través de WhatsApp. Som aquí per a escoltar-te i oferir-te solucions adaptades a les teves necessitats.

Enviar mail

Trucar

Whatsapp

Esperem amb entusiasme treballar amb tu i convertir el teu projecte en un èxit!

PARLEM? CONTACTA'NS!

En què et podem ajudar? Contacta amb nosaltres per a qualsevol consulta que ens vulguis fer:

info@dissenygraficlillet.com

678 91 08 57

WhatsApp

logo DISSENY GRÀFIC LILLET