comparteix:
 
   
 

Ets a: qui som? / presentació

imatgePresentació

L'any 2002 neix DISSENY GRÀFIC LILLET a La Pobla de Lillet (Barcelona / Berguedà), estudi de disseny gràfic i disseny web pensat per atendre les necessitats de comunicació de professionals i empreses, oferint-los feines gràfiques aplicades tant en internet, com en paper o altres suports físics. Des de llavors donem forma gràfica als projectes dels nostres clients.

Amb els canvis en l'entorn tecnològic i econòmic que hi ha hagut al llarg del temps i la mateixa evolució d'Internet, hem ampliat tant el nostre ventall de serveis i productes, com també la nostra zona d'actuació, podent dir que a l'actualitat tenim clients repartits al llarg i ample de Catalunya, i a totes les seves regions: Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona. Empreses de sectors molt variats, d'abast nacional i internacional.

Durant aquests anys hem pasat a formar part del Grup IB, conjunt d’empreses dins l'àmbit de les noves tecnologies amb l'objectiu d'oferir solucions globals a empreses i particulars. Alhora hem teixit una sòlida xarxa de col.laboradors, podent dir a l'actualitat que la tranquil.litat dels nostres clients està assegurada, i que podem satisfer completament les seves necessitats i requeriments.

En el mateix sentit treballem per oferir qualitat a preu just, mantenint el tracte personalitzat, per satisfer els requeriments dels nostres clients, i atendre les seves consultes de forma totalment gratuïta.

Les nostres especialitats:

SERVEIS INTERNET: disseny webs corporatius, redisseny web, webs versió mòbil, intranets, comerç electrònic (botigues on-line), xarxes socials, posicionament cercadors (SEO), e-mail marketing (e-mailings, newsletters), enquestes on-line, creació de banners

HOSTING I DOMINIS: gestió de dominis, hosting

DISSENY GRÀFIC: tríptics, catàlegs, targetes, flyers, logotips, imatge corporativa, packaging, altres suports (adhesius, lones, vinilats,...)

ALTRES SERVEIS: gestió d'impressió, fotografía, video, il.lustració, tractament textos i traducció


 
     
DISSENY GRÀFIC LILLET - C/ de baix nº3 - 08696 La Pobla de Lillet (Berguedà / Barcelona)
Tel. 678 91 08 57 - e-mail: info@dissenygraficlillet.com / política de privacitat - avís legal

NOVETATS:


 

Col.laboracions, cooperacions, sinergia*:

inforber
mc hardtradusling
espai grafic

*Sinergia: La sinergia és la integració d'elements que fa com a resultat quelcom més gran que la simple suma d'aquests elements,... [+]