Posicionament SEO i SEM

La publicació del lloc web només és el començament. Segur que voldries veure la teva web posicionada la primera en els resultats de cerques a Google, etc. Treballem junts en aquest sentit!

Treballem el SEO de la teva web i enfoquem el posicionament sempre a resultats, posicionant aquelles paraules clau que generin tràfic qualificat i negoci.

La clau del posicionament web és combinar campanyes de posicionament SEM (Google AdWords, Instagram Ads, Facebook Ads,...) i posicionament SEO. Tenim amplis coneixements en campanyes de SEM. Sempre en sinergia amb l’estratègia de SEO que s'està realitzant.

Traducció de l'original anglès SEO: Search Engine Optimization.
El posicionament en cercadors consisteix en unes tècniques d'optimització de la web per aconseguir que aparegui en els primers resultats dels principals cercadors (Google, Yahoo,...). Una web ben posicionada aconsegueix visites de qualitat (usuaris que busquen realment el que oferim a la web de la nostra empresa) i per tant possibilitat de negoci.

Inicialment es tracta de fer una anàlisi en profunditat de la web a posicionar (auditoria inicial). A partir d'aquí, s'informa al client del posicionament SEO que te la seva web actualment i es posa en marxa les possibles i diverses tasques a realitzar i dades a tenir en compte per tal de posicionar-la: concreció de les paraules clau a promocionar (paraules o cadenes de paraules que interessa promocionar per potenciar l'activitat de l'empresa), identificació de les pàgines a promocionar, optimització del web (codi font de la web, etiquetes meta-tags,...), alta a cercadors i altres possibles tasques que propicien la bona localització de la web (velocitat de càrrega de les pàgines a l'hora de indexar, enllaços des de webs temàticament afins, etc).

Finalment, un cop les tasques de posicionament han tingut efecte, es realitza informe dels resultats obtinguts.


packsDisposem de diversos Packs que inclouen tasques a xarxes socials, posicionament a cercadors (SEO i SEM), manteniment i actualitzacions web, a la teva mida, tu tries el que més s'encaixi a les teves necessitats: CONSULTA'NS!

  • Disseny web, disseny gràfic
T'ajudem?

Pots consultar des d'aqui el nostre PORTFOLI. Demana pressupost de disseny web o disseny gràfic sense compromís en menys de 48 hores.

Ja han confiat en nosaltres

Descobreix els nostres projectes de disseny web i disseny gràfic:

Disseny Web, Disseny Gràfic
Sensorstecnics
Disseny web · Disseny Gràfic (iconografia)
Disseny Web, Disseny Gràfic
MUNTATGES I MÉS ESCALFOC
Disseny web
Disseny Web, Disseny Gràfic
MIREIA SERRA
Disseny web · Disseny Gràfic (material corporatiu)
Disseny Web, Disseny Gràfic
ORGÀNICS ESTÈTICA
Disseny Gràfic (logotip, material corporatiu)
Disseny Web, Disseny Gràfic
GARVI
Web · Extranet · Landings · Disseny Gràfic (logotip)
Disseny Web, Disseny Gràfic
PROMOTORA CONSTRUCTORA SARRIA
Disseny web

PARLEM? CONTACTA'NS!

En què et podem ajudar? Contacta amb nosaltres per a qualsevol consulta que ens vulguis fer:

info@dissenygraficlillet.com

678 91 08 57

WhatsApp

logo DISSENY GRÀFIC LILLET