ORGÀNICS ESTÈTICA

DISSENY GRÀFIC (LOGOTIP, MATERIAL CORPORATIU)

En el nostre estudi de disseny, vam tenir el plaer de treballar en un apassionant projecte per a un centre d'estètica, creant un logotip i una identitat de marca que s'ha aplicat en diverses formes i suports. Des del rètol exterior fins als vinils en els cristalls exteriors del centre, així com en tovalloles i altres elements.

El procés va començar amb la creació del logotip inicial, que va capturar l'essència i els valors del seu centre d'estètica. Treballem amb la nostra clienta per a entendre els seus objectius i la seva visió, i vem crear un logotip que reflectís la seva identitat en el mercat. No obstant això, amb el temps, sentim la necessitat de modernitzar el logotip per a mantenir-lo actualitzat i alineat amb les tendències actuals, sense perdre l'essència que el va fer reconeixible des del principi.

El redisseny del logotip va ser un desafiament emocionant, ja que ens va permetre mantenir els elements icònics que ja eren reconeguts pels clients, al mateix temps li vam donar un toc fresc i contemporani. Ens vam assegurar que el nou disseny conservés l'essència i els colors característics de la marca.

A més del logotip, també ens vam encarregar de dissenyar una sèrie de materials de branding per al centre d'estètica. Vam crear targetes de visita que reflecteixen la identitat visual de la marca. També vam dissenyar un tampó autotintat personalitzat, que permet marcar els seus documents amb el seu logotip de manera ràpida i senzilla.

En el nostre estudi, comprenem la importància del disseny de logotip i branding per a destacar en un mercat competitiu. Ens enorgulleix haver col·laborat estretament amb el centre d'estètica per a crear una identitat visual coherent i atractiva que s'ha aplicat de manera efectiva en diversos elements i suports.

Disseny Web, Disseny Gràfic Disseny Web, Disseny Gràfic Disseny Web, Disseny Gràfic Disseny Web, Disseny Gràfic
T'ha agradat?

Tens un projecte en ment? Podem posar en marxa el teu projecte, en volem saber més! Parlem?

logo DISSENY GRÀFIC LILLET