comparteix:
 
   
 

Ets a: disseny gràfic / tríptics, catàlegs, targetes, flyers,...

Tríptics, catàlegs, targetes, flyers,...

... i en general tot tipus de PAPERERIA D'EMPRESA, impresos publicitaris o el que us fagi falta per la vostra comunicació: NOSALTRES T'HO SERVIM!

Per anar "ben vestit" a les presentacions d'empresa, en fires, accions comercials o fer-ne qualsevol tipus de distrubució, la papereria d'empresa segueix sent essencial i de gran importància.

Les aplicacions i usos que s'els hi pot donar són molts i molt útils per promocionar la vostra empresa, serveis, productes i crear la vostra imatge corporativa: tríptics, catàlegs, targetes, flyers, cartells, carpetes porta-documents, cartes per restaurants,...
Dins aquest gran ventall, el disseny, els formats i acabats, multipliquen les possibilitats d'obtenir bons resultats.

I per tal de donar solucions globals i que el client no s'hagi de preocupar per res, oferim el nostre servei de gestió d'impressió, concretem el tiratge (número de còpies) que cal fer i us les entreguem a punt per al seu ús.

I no només en suport paper, hi ha molts altres suports que ens permeten plasmar els nostres dissenys en gran varietat de productes o utilitats.

Per veure exemples de projectes DISSENY GRÀFIC (tríptics, catàlegs, targetes, flyers, cartells, logotips, imatge corporativa, packaging, etiquetatges, envasos, etc) realitzats per DISSENY GRÀFIC LILLET podeu visitar el nostre PORTFOLIO (DISSENY GRÀFIC).


 
     
DISSENY GRÀFIC LILLET - C/ de baix nº3 - 08696 La Pobla de Lillet (Berguedà / Barcelona)
Tel. 678 91 08 57 - e-mail: info@dissenygraficlillet.com / política de privacitat - avís legal

NOVETATS:


 

Col.laboracions, cooperacions, sinergia*:

inforber
mc hardtradusling
espai grafic

*Sinergia: La sinergia és la integració d'elements que fa com a resultat quelcom més gran que la simple suma d'aquests elements,... [+]