comparteix:
 
   
 

Ets a: serveis internet / e-mail marketing: e-mailings, newsletters

E-mail marketing: e-mailings, newsletters

emailingsE-mail marketing: LA PUBLICITAT MÉS ECONÒMICA I EFECTIVA AL TEU ABAST!

L'e-mailig és un mètode de marketing directe que utilitza el correu electrònic (e-mails) com a mitjà de comunicació comercial per enviar missatges a clients actuals o potencials (cerca de nous clients), amb el propòsit de millorar la relació d'una empresa amb els seus clients, fomentar la lleialtat d'aquests i la repetició dels negocis, o cercar-ne de nous.

Els usos que se lo pot donar a aquest tipus de comunicació mitjançant correu electrònic són diversos. Des de comunicats purament publicitaris (nous productes o serveis d'una empresa, ofertes, etc), canal de notícies (newsletters, novetats), notificació d'events, inauguracions, invitació a participació a enquestes on-line,... Les campanyes d’e-mail marketing són la manera més econòmica i efectiva de difondre-ho i fer-ho arribar als clients i contactes.

Vols mantenir informats els teus clients de les teves OFERTES, NOVETATS, etc, durant tot l'any? Prova el nostre PACK E-MAILINGS 3x2, per només 180 euros!:
emailingPack EMAILINGS 3x2 > 180 euros (+info)

Pack EMAILINGS 3x2 > 180 euros

Paga 2 i emporta't 3 e-mailings! Et creem les teves campanyes publicitaries de tot un any, per tan sols 180 euros!!!

Et dissenyem 3 campanyes publicitàries d'e-mailing per presentar les teves ofertes i novetats als teus contactes comercials al preu de 2. Aquestes 3 campanyes publicitàries d'e-mailing les pots publicar quan tu vulguis al llarg de tot un any a partir de la data en que ens compres el PACK E-MAILING 3x2. Inicialment en el moment de la compra del pack creem la primera campanya, i quan tu ens diguis creem la segona, i després la tercera campanya, amb els continguts, ofertes i/o novetats que tu vulguis comunicar als teus clients o contactes comercials en aquell moment.

Les campanyes d'e-mailing es generaran en el moment que el client vulgui al llarg d'un any a partir de la data de la contractació. Durant aquest any els e-mailings es podran enviar tantes vegades com el client vulgui i a tantes adreces de correu electrònic com el client desitgi. Enviaments il.limitats.

infocomprar


 
     
DISSENY GRÀFIC LILLET - C/ de baix nº3 - 08696 La Pobla de Lillet (Berguedà / Barcelona)
Tel. 678 91 08 57 - e-mail: info@dissenygraficlillet.com / política de privacitat - avís legal

NOVETATS:


 

Col.laboracions, cooperacions, sinergia*:

inforber
mc hardtradusling
espai grafic

*Sinergia: La sinergia és la integració d'elements que fa com a resultat quelcom més gran que la simple suma d'aquests elements,... [+]