Email Marketing

Consisteix en l'enviament de newsletters o correus electrònics als clients per mantenir-los informats sobre els productes, serveis i novetats de l'empresa.

L'emailig és un mètode de marketing directe que utilitza el correu electrònic (emails) com a mitjà de comunicació comercial per enviar missatges a clients actuals o potencials (cerca de nous clients), amb el propòsit de millorar la relació d'una empresa amb els seus clients, fomentar la lleialtat d'aquests i la repetició dels negocis, o cercar-ne de nous.

Els usos que se lo pot donar a aquest tipus de comunicació mitjançant correu electrònic són diversos. Des de comunicats purament publicitaris (nous productes o serveis d'una empresa, ofertes, etc), canal de notícies (newsletters, novetats), notificació d'events, inauguracions, invitació a participació a enquestes online,... Les campanyes d’email marketing són la manera més econòmica i efectiva de difondre-ho i fer-ho arribar als clients i contactes.

Vols mantenir informats els teus clients de les teves OFERTES, NOVETATS, etc, durant tot l'any? Prova el nostre PACK EMAILINGS 3x2 (per només 210 euros):

Paga 2 i emporta't 3 emailings! Et creem les teves campanyes publicitaries de tot un any, per tan sols 210 euros!!!

Et dissenyem 3 campanyes publicitàries d'emailing per presentar les teves ofertes i novetats als teus contactes comercials al preu de 2. Aquestes 3 campanyes publicitàries d'emailing les pots publicar quan tu vulguis al llarg de tot un any a partir de la data en que ens compres el PACK EMAILINGS 3x2. Inicialment en el moment de la compra del pack creem la primera campanya, i quan tu ens diguis creem la segona, i després la tercera campanya, amb els continguts, ofertes i/o novetats que tu vulguis comunicar als teus clients o contactes comercials en aquell moment.

Les campanyes d'emailing es generaran en el moment que el client vulgui al llarg d'un any a partir de la data de la contractació. Durant aquest any els emailings es podran enviar tantes vegades com el client vulgui i a tantes adreces de correu electrònic com el client desitgi. Enviaments il.limitats.

PREU: 210 euros

infocomprar

  • Disseny web, disseny gràfic
T'ajudem?

Pots consultar des d'aqui el nostre PORTFOLI. Demana pressupost de disseny web o disseny gràfic sense compromís en menys de 48 hores.

Ja han confiat en nosaltres

Descobreix els nostres projectes de disseny web i disseny gràfic:

Disseny Web, Disseny Gràfic
Sensorstecnics
Disseny web · Disseny Gràfic (iconografia)
Disseny Web, Disseny Gràfic
MUNTATGES I MÉS ESCALFOC
Disseny web
Disseny Web, Disseny Gràfic
MIREIA SERRA
Disseny web · Disseny Gràfic (material corporatiu)
Disseny Web, Disseny Gràfic
ORGÀNICS ESTÈTICA
Disseny Gràfic (logotip, material corporatiu)
Disseny Web, Disseny Gràfic
GARVI
Web · Extranet · Landings · Disseny Gràfic (logotip)
Disseny Web, Disseny Gràfic
PROMOTORA CONSTRUCTORA SARRIA
Disseny web

PARLEM? CONTACTA'NS!

En què et podem ajudar? Contacta amb nosaltres per a qualsevol consulta que ens vulguis fer:

info@dissenygraficlillet.com

678 91 08 57

WhatsApp

logo DISSENY GRÀFIC LILLET