comparteix:
 
   
 

Ets a: hosting i dominis / gestió de dominis

dominisGestió de dominis

Per a que no t'hagis de preocupar per res, ens encarreguem del registre del domini web que tu vulguis, de les gestions i renovacions anuals.

El domini consisteix en un nom seguit d’una extensió que defineix el tipus de domini. És la direcció web d’una empresa (www.lamevaempresa.com) i la terminació de les seves comptes de correu electrònic (@lamevaempresa.com).

D'extensions n'hi ha moltes: .com, .cat, .org, .net, .es, .info, .eu,..... etc, etc, etc,... a més s'ha obert la possibiltat de fer registres d'extensions noves i totalment personalitzades.

Quin domini estàs buscant? Nosaltres t'ajudem a escollir i et confirmem disponibilitat de registre. Fins i tot pots registrar diverses extensions per al mateix domini, nosaltres t'aconsellem i assessorem en l'elecció per escollir un bon domini i una bona extensió, un nom curt, que contingui paraules clau, propiciant la localització de la web.

En cas de tenir domini ja registrat, realitzem trasllats de domini cap al nostre servidor per poder allotjar la teva web amb els nostres diferents plans de hosting. Ens encarreguem de tot, alta de comptes de correu (e-mail), publicació de la teva web i vetllem per a que mai expiri un domini (gestionem els pagaments i renovacions de dominis i allotjament web).

packsDisposem de diversos Plans de REGISTRE DOMINI + HOSTING, que inclouen alta i registre de domini, diverses quantitats de comptes de correu electrònic, bases de dades, espai FTP per publicació web: CONSULTA'NS!


 
     
DISSENY GRÀFIC LILLET - C/ de baix nº3 - 08696 La Pobla de Lillet (Berguedà / Barcelona)
Tel. 678 91 08 57 - e-mail: info@dissenygraficlillet.com / política de privacitat - avís legal

NOVETATS:


 

Col.laboracions, cooperacions, sinergia*:

inforber
mc hardtradusling
espai grafic

*Sinergia: La sinergia és la integració d'elements que fa com a resultat quelcom més gran que la simple suma d'aquests elements,... [+]