Disseny Web, Landing Pages,...

Per poder complir el nostre objectiu ("Donem forma a les idees i al teu projecte i el fem arribar a tothom!") t'oferim el nostre servei de disseny web. Internet és el mitjà més estès, utilitzat i rendible que tenim a l'abast avui dia.

Realitzem el disseny de manera totalment personalitzada i adaptada al client, escoltem al client i treballem la web pensant en el missatge que vol transmetre. Combinant la creativitat gràfica amb la funcionalitat i usabilitat. Cada client és únic i la seva imatge també ho ha de ser. Un web corporatiu, exclusiu i personalitzat permet disposar d'una bona presència a internet i diferenciar-se de la resta d'empreses.

Al dissenyar webs per empreses que ja disposen d'imatge corporativa pròpia, ens cenyim a les seves pautes de disseny per tal d'oferir una web que cumpleixi les normatives de disseny de l'empresa o marca. Al dissenyar per empreses que no en tenen, nosaltres creem la seva imatge corporativa, partint de zero si cal. Començar pel disseny de la web d'una empresa pot ser una bona manera d'iniciar la seva imatge corporativa.

En el procés de disseny d'una web, presentem inicialment al client les pàgines mostra amb el disseny proposat, un cop aprovades pel client, comencem la maquetació i programació web corresponent. Ens encarreguem també, si convé, del manteniment de les webs dels nostres clients.

Vetllem per l'economia dels nostres clients i oferim preus raonables en disseny web: la millor relació qualitat/preu. Per webs grans i extenses en continguts pressupostem a mida en funció dels continguts, característques i idiomes que ha de tenir la web.

Per altra banda, una web bàsica (tipus microsite), amb menys continguts, per a moltes empreses és suficient per tenir bona presencia a internet. Sempre mantenint els criteris de disseny: busquem sempre la mateixa qualitat de treball final tant si es tracta d'una web bàsica, com si es tracta d'una web més extensa en continguts. Per aixó hem creat el Pack WEB + HOST (per només 642 euros):

Inclou allotjament (hosting), registre de domini (www.lamevaempresa.com, .org, .net,...) per un any, 10 comptes de correu electrònic i disseny de web.

Disseny web personalitzat. Les webs del Pack Web + Host, són de disseny exclusiu, són dissenys personals per a cada client.

No es tracta de webs en lloguer o a les que s'hagin de pagar quotes mensuals: són de compra.

Sempre mantenint els criteris de disseny: busquem sempre la mateixa qualitat de treball final tant si es tracta d'una web del Pack Web + Host, com si es tracta d'una web més extensa en continguts.

Ampliables en el moment que el client vulgui per incloure més informació o apartats a la web, publicar-la en diversos idiomes, etc.

Web consistent en 4 apartats (en 1 sol idioma). Com podrien ser per exemple: QUI SOM? (presentació empresa), SERVEIS, PRODUCTES i CONTACTE (dades de contacte, mapa de situació, etc). Podrien ser altres,... a escollir pel client.

En el procés de disseny, presentem inicialment al client les pàgines mostra amb el disseny proposat, un cop aprovades pel client, desenvolupem la resta de la web.

La vinculació a la web de les xarxes socials a les que la empresa tingui presència també està inclosa (links a les xarxes socials de l'empresa).

Alta en múltiples Cercadors d'Internet (Google, Yahoo, etc) i la creació de les etiquetes i paràmetres necessaris amb la finalitat de que la web estigui correctament localitzada en els esmentats Cercadors.

PREU: 642 euros

infocomprar

  • Disseny web, disseny gràfic

Un altre tendència actualment és la publicació a Internet de webs normalment de una sola pàgina per a promocionar un producte en concret o un servei: les landing pages (pàgina d'aterratge). Es tracta d'una pàgina web a la qual l'usuari arriba, després d'haver clicat l'enllaç d'algun banner o anunci de text d'un altra pàgina web, portal d'Internet o xarxa social. Aquesta pàgina web sol ser una extensió de l'anunci de promoció, on s'explica detalladament l'oferta del producte o servei que s'està promocionant al banner. Es poden publicar diverses variants de la landing page cada una d'elles optimitzada per la localització de diferents paraules clau, maximitzant la possibilitat d'aconseguir que més potencials clients arribin fins a la pàgina d'oferta (diferents landing pages que promocionen el mateix producte).

Ja tens la teva web publicada a Internet, pero vols modernitzar-la? Nosaltres ens n'encarreguem!

La pàgina web de qualsevol empresa és un element clau de l'estratègia de màrqueting de l'empresa. En el cas d'empreses ja consolidades en el mercat, que necessiten modernitzar la seva web, seguint les noves pautes d'usabilitat i compatibilitat, pero sense perdre l'esència gràfica ja creada, el més convenient és el REDISSENY WEB.

Mantenint la imatge gràfica de la web, i redissenyar-la, pero sense perdre de vista el grafisme de la web ja consolidada, per tal que a simple vista l'usuàri reconegui l'empresa en qüestió. I alhora, millorar la navegació o afegir noves funcionalitats. Les pàgines web han de ser més usables i senzilles i facilitar al visitant quedar-se amb el missatge que vol transmetre l'empresa.

Quina opinió que tenen els clients de la nostra empresa? Anem a veure-ho!

Les enquestes online ens permeten aprofitar un altre dels avantatges que ens ofereix Internet per conèixer la opinió que tenen els clients de la nostra empresa o dels serveis que els oferim per exemple.

És la manera més còmoda i ràpida d'enviar i rebre impressions. Un contacte bidireccional que ens dona molta informació, apreciacións i opinions diferents, per així poder afinar en aquells punts que són millorables en la nostra empresa o entitat. També ens pot servir per conèixer millor a qui contesta, als nostres clients, etc. Es poden fer enquestes online destinades a aconseguir una opinió sobre un tema molt concret, o fer qualsevol altre plantejament d'enquesta per mirar d'obtindre informació i valoració més amplia o general.

Aixó pot donar resposta a preguntes que poden sorgir-nos sobre l'interés que generen els nostres productes, quins aspectes cal millorar, valorar l'atenció rebuda, la relació qualitat/preu, aspectes millorables en un servei,... INFORMACIÓ PER MILLORAR.

Necessites donar bona imatge a l'hora de publicitar-te a portals d'Internet o xarxes socials? Un bon banner publicat als llocs més estratègics és el mitjà per obtenir bons resultats!

Per promocionar el teu negoci, potenciar les visites a la teva web, promocionar un producte (o varis), un servei, etc... una molt bona opció és publicitar-ho a Internet: publicitat online.

Per a cada sector hi ha portals especialitzats on publicitar-nos ens dona molta visibilitat. Les xarxes socials també permeten arribar a clients potencials interessats justament en el que nosaltres oferim. Publicar un banner a un altre web, portal o xarxa social, enllaçat a la nostra web, o a una landing page (petita pàgina web de promoció del producte ofertat al banner, és una extensió del banner) ens donarà el resultat que busquem.

Per publicar un banner ens hem d'atendre als requeriments de la web, portal o xarxa social on el volem publicar: mides (pixels), pes (Kb), format (Jpeg, Gif,...). Pero el més important per fer una campanya de marketing online amb bon impacte, és treballar de forma eficaç els banners (que són el reclam per a que un usuàri entri per ampliar informació).

T'ajudem?

Pots consultar des d'aqui el nostre PORTFOLI. Demana pressupost de disseny web o disseny gràfic sense compromís en menys de 48 hores.

Ja han confiat en nosaltres

Descobreix els nostres projectes de disseny web i disseny gràfic:

Disseny Web, Disseny Gràfic
Sensorstecnics
Disseny web · Disseny Gràfic (iconografia)
Disseny Web, Disseny Gràfic
MUNTATGES I MÉS ESCALFOC
Disseny web
Disseny Web, Disseny Gràfic
MIREIA SERRA
Disseny web · Disseny Gràfic (material corporatiu)
Disseny Web, Disseny Gràfic
ORGÀNICS ESTÈTICA
Disseny Gràfic (logotip, material corporatiu)
Disseny Web, Disseny Gràfic
GARVI
Web · Extranet · Landings · Disseny Gràfic (logotip)
Disseny Web, Disseny Gràfic
PROMOTORA CONSTRUCTORA SARRIA
Disseny web

PARLEM? CONTACTA'NS!

En què et podem ajudar? Contacta amb nosaltres per a qualsevol consulta que ens vulguis fer:

info@dissenygraficlillet.com

678 91 08 57

WhatsApp

logo DISSENY GRÀFIC LILLET