Disseny Gràfic

Ens encarreguem de crear l'imatge corporativa de la teva empresa: logotips, catàlegs, tríptics, flyers,...

Comptar amb un estudi gràfic és la millor fórmula perquè la teva empresa pugui aprofitar tota la força d'aquesta disciplina.

Som l'estudi de disseny gràfic que necessites per a completar totes les tasques que et permetin mantenir o crear la teva imatge, l'imatge corporativa de la teva empresa.

Necessites un estudi que s'impliqui i que t'ajudi en el procés que et permetrà aconseguir plasmar tota l'essència de la teva empresa en imatges impactants que captin més l'atenció dels teus clients.

Consulta'ns, has de disposar de l'assessorament expert d'una agència de disseny com la nostra.

Què necessites que et dissenyem?

Escoltem totes les teves idees per a oferir-te el disseny que satisfaci millor les teves necessitats.

Coneguem-nos, comencem el brainstorming i comentem en detall el teu projecte. El disseny gràfic és la nostra passió i escoltant els teus inputs donarem forma a les teves idees per posar-nos a treballar en la teva peça.

T'ajudem en el disseny de marca perquè atreguis a més clients. Cal cuidar l'identitat corporativa en tots els elements comunicatius de la teva empresa.

  • Disseny web, disseny gràfic

... i en general tot tipus de PAPERERIA D'EMPRESA, impresos publicitaris o el que us fagi falta per la vostra comunicació: NOSALTRES T'HO SERVIM!

Per anar "ben vestit" a les presentacions d'empresa, en fires, accions comercials o fer-ne qualsevol tipus de distribució, la papereria d'empresa segueix sent essencial i de gran importància.

Les aplicacions i usos que s'els hi pot donar són molts i molt útils per promocionar la vostra empresa, serveis, productes i crear la vostra imatge corporativa: tríptics, catàlegs, targetes, flyers, cartells, carpetes porta-documents, cartes per restaurants,...
Dins aquest gran ventall, el disseny, els formats i acabats, multipliquen les possibilitats d'obtenir bons resultats.

I per tal de donar solucions globals i que el client no s'hagi de preocupar per res, oferim el nostre servei de gestió d'impressió, concretem el tiratge (número de còpies) que cal fer i us les entreguem a punt per al seu ús.

I no només en suport paper, hi ha molts altres suports que ens permeten plasmar els nostres dissenys en gran varietat de productes o utilitats.

Els logotips, sovint els anomenem de forma simplificada com a "logos". Si, han de ser simples, i alhora són la peça més important de la nostra empresa.

El logotip d'una empresa està present a absolutament totes les publicacions i materials d'una empresa (web, targetes, catàlegs...). És la peça més visible de la nostra imatge corporativa. Per aixó és tant important el disseny de un bon logotip que ens diferenciï de la resta d'empreses. Un simple full de carta o una factura d'empresa té bon aspecte amb un bon logo.

A més de logotips per empreses o entitats, sovint sorgeix la necessitat de fer disseny de logotip especific per a un producte o varis, amb la intenció de diferenciar-lo, seguint o no la linia de disseny de l'empresa. Amb la finalitat d'identificar de manera exclusiva un o diversos productes comercials o serveis.

En el procés de disseny tenim en compte diversos factors. D'entrada el sector al que va destinat el logotip, és a dir, per a quin tipus d'empresa dissenyem. Tenint en compte aixó preparem propostes i treballem en el disseny. Possibilitat de treballar el logotip a 2 o 3 tintes (a convenir). Disseny de logotip, pensant en la possibilitat de que també sigui imprimible a 1 tinta (treballant amb les formes del logotip i tipografia), i aplicable tant a formats petits (targetes, tríptics, etc...) com a formats de grans dimensions (cartells, rètols, retolació vehicles, etc).

Es presenten diverses propostes diferents de logotip a escollir, amb la possibilitat de fer retocs i adaptacions a les propostes presentades.

I finalment s'entrega el logotip en diferents formats digitals preparat per a l'ús i aplicació que calgui.

L'imatge corporativa d'una companyia es dissenya per ser atraient al públic, de manera que l'empresa provoqui un interès entre els consumidors, generant riquesa de marca.

L'imatge corporativa relaciona com una empresa i totes les seves publicacions es perceben. Un grafisme encertat, el seu logotip, les aplicacions gràfiques (web, targetes, paper de carta), les normes d'aplicació, colors utilitzats, tipografies, etc, esdevenen tot un missatge per al consumidor i determinen com l'empresa és vista des de fora.

El fet de poder unificar la línia gràfica i oferir tot el ventall d'aplicacions gràfiques que us proposem des de DISSENY GRÀFIC LILLET, ens permet consolidar l'imatge corporativa d'una empresa i crear marca.

Per empreses que ja disposen d'imatge corporativa pròpia, a l'hora de dissenyar qualsevol publicació nova per a la seva empresa, ens cenyim a les seves pautes de disseny per tal d'oferir un producte que cumpleixi les normatives de marca i de disseny de l'empresa.

Packaging, envàs, etiquetatge, embalatge, caixa,... és lo primer que veiem. Un bon disseny gràfic al packaging del nostre producte ens ajuda a vendre.

Les funcions de l'embalatge són protegir el producte, facilitar el maneig, informar sobre les seves condicions de manipulació, composició, requisits legals, ingredients, etc. Pero tinguem en compte un factor, avui dia l'imatge ho és tot, som 100% visuals i un bon packaging pot fer que un consumidor es decanti per la compra del nostre producte, almenys per provar-lo. És la nostra oportunitat per convèncer.

Un disseny de packaging atractiu, que cridi l'atenció dels consumidors i que es diferenciï de la competència, és un factor crucial (i a baix cost, la despesa principal sempre està en la impressió, o treball final...) en la presa de decisió de compra d'un producte.

A més del disseny, el material utilitzat, format i acabats són de gran importància. Des de DISSENY GRÀFIC LILLET busquem noves solucions a les necessitats dels nostres clients, dissenyem el vostre packaging i fem la posterior gestió d'impressió.

En el cas d'empreses fabricants de productes, el packaging dels mateixos és un element clau de l'imatge corporativa de l'empresa.

Una infinitat de suports, materials i formats! Gràcies al desenvolupament de la indústria gràfica, novetats en maquinària, accessoris d'impressió i acabats, ens permet d'oferir-vos aplicacions gràfiques realment interessants!

L'importància del grafisme en qualsevol objecte és essencial per resaltar la nostra empresa o producte, aparador o botiga, un stand, etc, i les formes de mostrar-ho i suports amb els que podem treballar avui dia gràcies a l'impressió sobre rígids i sobre multitud de materials, ens obre un gran ventall de possibilitats: retolació, vinils, lletres corpòries, lones, banderoles, displays, Roll-Ups, valles, senyalització, blisters, expositors, teixits, teles, samarretes, bosses, i una immensitat d'objectes de merchandising on podem plasmar els nostre disseny corporatiu (posagots, pissarres, estoretes per mouses,...).

Ens encarreguem de dissenyar el grafisme del producte que necessiteu.

Per oferir-vos un servei complet, des del disseny a l'entrega del producte final, ens ocupem de gestionar el procés d'impressió amb les nostres impremtes i proveïdors de confiança!

Per obtenir bons resultats en els treballs finals, el disseny és crucial, i l'impressió per plasmar-lo en suport físic ho és tant o més per tal d'obtenir el resultat buscat.

Preparem els dissenys finals per impremta, i us proposem els formats, materials (paper, adhesivat o altres suports) i acabats que millor s’adaptin a les vostres necessitats i pressupost. Concretem el número de còpies que cal fer de cada producte, i fem l'entrega a punt per al seu ús.

Solucions que aporten seguretat i tranquil·litat als clients. Nosaltres ens encarreguem de tot el procés.

T'ajudem?

Pots consultar des d'aqui el nostre PORTFOLI. Demana pressupost de disseny web o disseny gràfic sense compromís en menys de 48 hores.

Ja han confiat en nosaltres

Descobreix els nostres projectes de disseny web i disseny gràfic:

Disseny Web, Disseny Gràfic
Sensorstecnics
Disseny web · Disseny Gràfic (iconografia)
Disseny Web, Disseny Gràfic
MUNTATGES I MÉS ESCALFOC
Disseny web
Disseny Web, Disseny Gràfic
MIREIA SERRA
Disseny web · Disseny Gràfic (material corporatiu)
Disseny Web, Disseny Gràfic
ORGÀNICS ESTÈTICA
Disseny Gràfic (logotip, material corporatiu)
Disseny Web, Disseny Gràfic
GARVI
Web · Extranet · Landings · Disseny Gràfic (logotip)
Disseny Web, Disseny Gràfic
PROMOTORA CONSTRUCTORA SARRIA
Disseny web

PARLEM? CONTACTA'NS!

En què et podem ajudar? Contacta amb nosaltres per a qualsevol consulta que ens vulguis fer:

info@dissenygraficlillet.com

678 91 08 57

WhatsApp

logo DISSENY GRÀFIC LILLET